Monomerická nebo polymerická fólie?

V oblasti tiskových materiálů je výběr správného typu fólie klíčový pro dosažení optimálních výsledků. V COPY Ostrava nabízíme širokou škálu samolepících fólií, včetně monomerických a polymerických variant, abychom vyhověli potřebám každého projektu.

MONOMERICKÁ FÓLIE

Monomerická fólie, známá svou krátkodobou životností, je ideální pro projekty, které vyžadují výrazné, ale dočasné vizuální řešení. Její použití je vhodné zejména na plochých površích a je ideální pro aplikace, kde je předností cenová dostupnost.

POLYMERICKÁ FÓLIE

Na druhou stranu, pro dlouhodobé a náročnější aplikace je vhodnější polymerická fólie. V COPY Ostrava doporučujeme polymerickou fólii pro projekty, které vyžadují delší životnost, vysokou kvalitu tisku a odolnost vůči povětrnostním vlivům. Díky své flexibilitě a odolnosti je tato fólie vhodná pro nerovné a zakřivené povrchy, což ji činí ideální volbou pro outdoorové projekty a vozidlové grafiky.

COPY Ostrava se zaměřuje na poskytování přizpůsobených tiskových řešení, včetně odborného poradenství v oblasti výběru fólií. Naši odborníci jsou připraveni vysvětlit podrobnosti každého typu fólie a pomoci vám najít ideální řešení, které bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. S naším širokým sortimentem a expertními znalostmi v oblasti tiskových technologií můžete být jisti, že vaše projekty budou realizovány s nejvyšší úrovní preciznosti a kvality.